Wie geven de lessen?

De studiecoaches zijn excellente, ouderejaars studenten die een lerarenopleiding volgen of een bepaald vak studeren. Zij zijn door ons opgeleid om leerlingen goed te motiveren en te leren leren. Volgens de visie die ook al jaren de basis vormt voor de huiswerkbegeleiding die Studiecentrum Baarn aanbiedt en zeer effectief blijkt te zijn. Nadat studiecoaches zich het boek ‘Hoe geef je professionele studiecoaching?’ eigen hebben gemaakt, volgen zij een praktische opleidingsdag op het Studiecentrum. Bij hun werk worden zij blijvend gecoacht door Arnold Brouwer.

Wij zijn trots dat wij van ouders enthousiaste feedback krijgen. Het is mooi dat wat we onze studiecoaches hebben willen leren, terugkomt in wat ouders na de begeleiding van hun kinderen horen.

Onze studiecoaches stellen zich hier voor.

Wil jij studiecoach worden bij Online Huiswerkcoach?

Zou jij middelbare scholieren online willen coachen of bijles willen geven? Wil jij jezelf hierin ontwikkelen, ben je bereid daarvoor opleiding te volgen en sta je open voor feedback om nog beter te worden? Neem dan zeker contact op! We kunnen geregeld nieuwe mensen gebruiken!

Welke vakken?

Studiecoaches kunnen uw kind voor alle vakken leren leren met eventueel een accent op bepaalde vakken. Ook kunnen we voor veel vakken bijles verzorgen.

Vakdocent gewenst?

Als u voor uw kind op zoek bent naar een vakdocent, vraag dan ook gerust naar de mogelijkheden.