Studiecoaches

Thijs Endendijk studiecoach

Thijs Endendijk. Bestuurskunde. Leren leren met eventueel een accent op wiskundige en economische vakken. Structuur aanbrengen tijdens het leren en bij het maken van opdrachten. Ik help graag met het plannen en organiseren van jouw schoolwerk!

Imme Laseur. Bijles Grieks. Bijles Latijn.

Imme Laseur. Griekse en Latijnse Taal en Cultuur. Kunstgeschiedenis. Met veel plezier studeer en woon ik in Leiden, een geweldige studentenstad! Ik geef online bijles en help je graag met Grieks en Latijn.

Pepijn Janssen. Biomedische wetenschappen. Tijdens de lessen zorg ik voor een rustige en vertrouwde sfeer. Ik zorg voor goede uitleg en duidelijke afspraken. We gaan samen aan de slag met de leerstrategieën en je krijgt overzicht over je schoolwerk!

Imre ter Hedde, studiecoach

Imre ter Hedde. Bedrijfs- en consumentenwetenschappen. Leren leren met eventueel accent op economische en wiskundige vakken. Samen op zoek naar de beste manier om jouw doelen te bereiken! Met een dosis positieve energie komen we er samen uit!

Online Huiswerkcoach Duwayne Obispo

Duwayne Obispo. Milieutechnologie. Leren leren. Bevoegd docent gericht op scheikundige processen binnen onze leefomgeving. Samen gaan we jouw inzicht in scheikunde uitbreiden en je doelen binnen het vakgebied halen!

Nienke Buitenhuis. Maatschappijleer. Leren leren. Focus op inzicht bieden in je eigen planning en (nieuwe) leerstrategieën. Vol ideeën en met veel energie begeleid ik jou graag met structuur en duidelijkheid door het schooljaar heen!

IMG_0468

Koen de Vries. Scheikunde docent. Leren leren met accent op exacte vakken. Handvatten voor het oplossen van exacte problemen en het vinden van jouw manier voor het leren van de exacte vakken. Leuk om jou te helpen!

Tessa van Prooijen. Geneeskunde. Leren leren met accent op exacte vakken. De focus van mijn lessen ligt op het aanbrengen van structuur in jouw hoofd en je agenda. Samen creëren we overzicht: waar doe je het allemaal voor? Vervolgens met een frisse blik en een berg enthousiasme aan jouw doel werken.

Gino Harreman. Duits. Commerciële economie | Sportmarketing en management. Leren leren. Na Duitse Taal en Cultuur te hebben gestudeerd en in Münster (Duitsland) te hebben gewoond, geef ik met veel plezier bijles Duits. We gaan er samen voor zorgen dat jij je doelen haalt!

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen.

De studiecoaches zijn opgeleid door Arnold Brouwer om leerlingen goed te motiveren en te leren leren. Volgens de visie die ook al jaren de basis vormt voor de huiswerkbegeleiding die Studiecentrum Baarn aanbiedt en zeer effectief blijkt te zijn. De studiecoaches zijn ouderejaars studenten die een lerarenopleiding volgen of een bepaald vak studeren. Ook werken er enkele vakdocenten als studiecoach bij Online Huiswerkcoach.

Wil jij studiecoach worden bij Online Huiswerkcoach?

Zou jij middelbare scholieren online willen coachen of bijles willen geven? Wil jij jezelf hierin ontwikkelen, ben je bereid daarvoor opleiding te volgen en sta je open voor feedback om nog beter te worden? Neem dan zeker contact op! We kunnen geregeld nieuwe mensen gebruiken!