Studiecoaches

Steven van Honschooten Online Huiswerkcoach

 

Steven van Honschooten. Natuurkunde. Leren leren. Leren om exacte vraagstukken gestructureerd op te lossen. Overzicht bewaren tijdens je berekeningen. Inzicht ontwikkelen in abstracte onderwerpen. Samen komen we er altijd uit, maar jij moet het gaan doen!

 

IMG_0467

 

Bas Harmusial. Sociale geografie en planologie. Leren leren. Eventueel met accent op zaakvakken en wiskunde. Toegankelijk en strikt. Jij verwacht dingen van mij, ik verwacht dingen van jou. Het is belangrijk overzicht te krijgen, daar help ik je graag mee!

 

IMG_0472

 

Lammie Kranendonk. Pedagogiek. Leren leren. Eventueel met accent op talen en zaakvakken. Een overzichtelijke agenda, een duidelijke planning en goede leerstrategieën. Wil jou met plezier en zonder stress het schooljaar doorhelpen!

 

IMG_7069

 

Alicia Rens. Pedagogische wetenschappen. Leren leren. Heb je moeite met het plannen van je huiswerk en je toetsen? Weet je niet zo goed hoe je het leren moet aanpakken? Samen gaan we kijken wat voor jou werkt! Ik ga jou zo goed mogelijk helpen!

 

Robert Fennis

 

Robert Fennis. Electrical Engineering. Leren leren met het accent op natuurkunde en wiskunde B. Gestructueerd werken, kennis aanscherpen maar ook vooral leren hoe je zelfstandig met plezier de exacte wetenschappen tot je kan nemen!

 

Gerwin van Kuler Online Huiswerkcoach

 

Gerwin van Kuler. “Gerwin van Kuler. Sustainable Energy Technology. Leren leren. Eventueel met accent op exacte vakken. Ik ga samen met jou door de stof, door structuur aan te brengen en duidelijke stappen te geven. Samen op zoek hoe je de exacte wetenschap kunt begrijpen.”

 

IMG_0468

 

Koen de Vries. Scheikunde. Leren leren met accent op exacte vakken. Handvatten voor het oplossen van exacte problemen en het vinden van jouw manier voor het leren van de exacte vakken. Leuk om jou te helpen!

 

Michelle Udo Online Huiswerkcoach

 

Michelle Udo. Food Design. Leren leren. Eventueel met accent op talen, geschiedenis en kunstgeschiedenis. Ervoor zorgen dat jij de leerstof écht begrijpt. Samen op zoek gaan naar leerstrategieën die bij jou passen en die voor langere tijd werken!

 

Foto Emma

 

Emma Koopman. Pedagogiek. Leren leren. Tijdens de lessen zorg ik voor een rustige en vertrouwde sfeer. Ik zorg voor goede uitleg en duidelijke afspraken. We gaan samen aan de slag met de leerstrategieën en je krijgt overzicht over je schoolwerk!

 

IMG_0466

 

Maxime Essers. Universiteit voor Humanistiek. Leren leren. Eventueel met accent op zaakvakken en Engels. Samen de beste strategie zoeken om het maximale uit je schoolwerk te halen. Met een goede dosis humor en met enthousiasme!

 

IMG_0470

 

Martijn de Kok. Economie. Leren leren. Eventueel met accent op zaakvakken en wiskunde. Handvatten die je meteen kunt gebruiken. Huiswerk is niet het leukst om te doen, maar samen kunnen we het makkelijker maken!

 

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen.

 

De studiecoaches zijn opgeleid door Arnold Brouwer om leerlingen goed te motiveren en te leren leren. Volgens de visie die ook al jaren de basis vormt voor de huiswerkbegeleiding die Studiecentrum Baarn aanbiedt en zeer effectief blijkt te zijn. De studiecoaches zijn ouderejaars studenten die een lerarenopleiding volgen of een bepaald vak studeren.

Wil jij studiecoach worden bij Online Huiswerkcoach?

Zou jij middelbare scholieren online willen coachen of bijles willen geven? Wil jij jezelf hierin ontwikkelen, ben je bereid daarvoor opleiding te volgen en sta je open voor feedback om nog beter te worden? Neem dan zeker contact op! We kunnen geregeld nieuwe mensen gebruiken!