Studiecoaches

IMG_0467

 

Bas Harmusial. Sociale geografie en planologie. Leren leren. Eventueel met accent op zaakvakken en wiskunde. Toegankelijk en strikt. Jij verwacht dingen van mij, ik verwacht dingen van jou. Het is belangrijk overzicht te krijgen, daar help ik je graag mee!

 

IMG_0472

 

Lammie Kranendonk. Pedagogiek. Leren leren. Eventueel met accent op talen en zaakvakken. Een overzichtelijke agenda, een duidelijke planning en goede leerstrategieën. Wil jou met plezier en zonder stress het schooljaar doorhelpen!

 

Imre ter Hedde, studiecoach

 

Imre ter Hedde. Bedrijf en consumentenwetenschappen. Leren leren met eventueel accent op economische en wiskundige vakken. Samen op zoek naar de beste manier om jouw doelen te bereiken! Met een dosis positieve energie komen we er samen uit!

 

 

Pepijn Janssen. Biomedische wetenschappen. Tijdens de lessen zorg ik voor een rustige en vertrouwde sfeer. Ik zorg voor goede uitleg en duidelijke afspraken. We gaan samen aan de slag met de leerstrategieën en je krijgt overzicht over je schoolwerk!

 

Thijs Endendijk studiecoach

 

Thijs Endendijk. Bestuurskunde. Leren leren met eventueel een accent op wiskundige en economische vakken. Structuur aanbrengen tijdens het leren en bij het maken van opdrachten. Ik help graag met het plannen en organiseren van jouw schoolwerk!

 

Imme Laseur. Bijles Grieks. Bijles Latijn.

 

Imme Laseur. Griekse en Latijnse Taal en Cultuur. Kunstgeschiedenis. Met veel plezier studeer en woon ik in Leiden, een geweldige studentenstad! Ik geef online bijles en help je graag met Grieks en Latijn.

 

IMG_0468

 

Koen de Vries. Scheikunde. Leren leren met accent op exacte vakken. Handvatten voor het oplossen van exacte problemen en het vinden van jouw manier voor het leren van de exacte vakken. Leuk om jou te helpen!

 

 

Tessa van Prooijen. Geneeskunde. Leren leren met het accent op exacte vakken. De focus van mijn lessen ligt op het aanbrengen van structuur in jouw hoofd en je agenda. Samen creëren we overzicht: waar doe je het allemaal voor? Om vervolgens met een frisse blik en een berg enthousiasme naar jouw doel toe te werken.

 

IMG_0466

 

Maxime Essers. Universiteit voor Humanistiek. Leren leren. Eventueel met accent op zaakvakken en Engels. Samen de beste strategie zoeken om het maximale uit je schoolwerk te halen. Met een goede dosis humor en met enthousiasme!

 

Steven van Honschooten Online Huiswerkcoach

 

Steven van Honschooten. Natuurkunde. Leren leren. Leren om exacte vraagstukken gestructureerd op te lossen. Overzicht bewaren tijdens je berekeningen. Inzicht ontwikkelen in abstracte onderwerpen. Samen komen we er altijd uit, maar jij moet het gaan doen!

 

Michelle Udo Online Huiswerkcoach

 

Michelle Udo. Food Design. Leren leren. Eventueel met accent op talen, geschiedenis en kunstgeschiedenis. Ervoor zorgen dat jij de leerstof écht begrijpt. Samen op zoek gaan naar leerstrategieën die bij jou passen en die voor langere tijd werken!

 

 

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen.

 

De studiecoaches zijn opgeleid door Arnold Brouwer om leerlingen goed te motiveren en te leren leren. Volgens de visie die ook al jaren de basis vormt voor de huiswerkbegeleiding die Studiecentrum Baarn aanbiedt en zeer effectief blijkt te zijn. De studiecoaches zijn ouderejaars studenten die een lerarenopleiding volgen of een bepaald vak studeren.

Wil jij studiecoach worden bij Online Huiswerkcoach?

Zou jij middelbare scholieren online willen coachen of bijles willen geven? Wil jij jezelf hierin ontwikkelen, ben je bereid daarvoor opleiding te volgen en sta je open voor feedback om nog beter te worden? Neem dan zeker contact op! We kunnen geregeld nieuwe mensen gebruiken!