Beter Leren boekje

Beter Leren boekje voorkant Online Huiswerkcoach

Een handig boekje om jezelf een goede manier van leren aan te leren. Een waardevol hulpmiddel voor mentoren, ouders en leerlingen om een zinvol gesprek te voeren over leren en huiswerk. Scroll naar beneden voor meer informatie.

U kunt boekjes bestellen door onderstaande gegevens te verzenden.

Gegevens voor uw bestelling
 

 
 
 

Voor scholen.

Beter Leren via Iddink te bestellen

Scholen kunnen Beter Leren nu ook bij Iddink bestellen

Door dit boekje te gebruiken krijgen mentoren concrete informatie aangaande het leergedrag van een leerling. Het reflecteert het gedrag van de leerling tijdens de les zelf, bij het plannen van huiswerk, bij het maak- en leerwerk en bij de voorbereiding van een toets. Deze informatie kan direct naast behaalde resultaten gelegd worden en is een waardevol hulpmiddel om mentorlessen, mentorgesprekken en/of oudergesprekken betekenisvoller te maken.

Klik op de foto voor een video instructie voor docenten bij het Beter Leren boekje.

Klik op de foto voor een video instructie voor docenten bij het Beter Leren boekje.

Eerste reacties:

‘Dit is echt glashelder en heel bruikbaar.’ (Docent Nederlands, mentor vwo bovenbouw in Hilversum)
‘We zijn met de boekjes aan de slag gegaan, het is super!’ (Teamleider havo onderbouw in Delft)

Vraag hier het inkijkexemplaar aan.

Voor leerlingen.

Met dit boekje kun je snel zien op welke punten jouw manier van leren nog te verbeteren is en hóe je jouw leren kunt verbeteren. Het boekje bestaat uit twee delen:

Voor ouders.

Als ouder krijgt u een concreet beeld van het leergedrag van uw kind als hij of zij dit boekje gebruikt. Uw kind kan het zelfstandig invullen en de tips gebruiken om op een betere manier te gaan leren. Daarnaast kan het boekje een mooie aanleiding zijn om met uw kind in gesprek te raken over zijn of haar aanpak in de les op school en thuis.

Het boekje bevat:

Inhoud: Invulinstructie Beter Leren zelfscan (1). Vragenlijsten les, agenda, maakwerk, leerwerk, toets (2-6). Scoreblad (7-8). Schoolcijfers (9). Doelstellingen (10-12). Stappenplan samenvatten, vraaganalyse, mindmap, kaartjes, presentatie, werkstuk (13-17). Verantwoording (18).

Kosten

De kosten van het boekje bedragen €4,95 per stuk, bij afname van grotere aantallen bedragen de kosten €100,- per 30 stuks.

Voor vragen, opmerkingen of bestellingen kunt u ook via email (marieke@studiecentrumbaarn.nl) of telefonisch (06 – 2705 1478) contact opnemen.

Credits. Omslag illustratie: Jos Tak. Iconen: icons8.com