Wie zijn wij?

IMG_0419

Arnold Brouwer is eigenaar van Studiecentrum Baarn, docentencoach en docent op het A. Roland Holst College in Hilversum. Hij verzorgt de opleiding van studiecoaches en coacht hen in hun werk als Online Huiswerkcoach. Arnold adviseert ouders die op zoek zijn naar de beste vorm van huiswerkbegeleiding voor hun kind. Daarnaast is hij auteur van verschillende aan onderwijs gerelateerde boeken.

IMG_0431

Marieke van Eechoud is sociaal psycholoog en heeft een achtergrond in klantbeleving en multichannel management. Marieke verzorgt de marketing- en communicatie-activiteiten en de praktische organisatie van de online studiecoaching. Zij is voor zowel klanten als studiecoaches het eerste aanspreekpunt, neem gerust contact op voor informatie.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.